Περού: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ναυάγιο σε ποταμό στην περιοχή του Αμαζονίου
Τη βύθιση ενός πλοιαρίου σε ποταμό στην περιοχή του Αμαζονίου του Περού, ανακοίνωσε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις φέρονται ως αγνοούμενοι μετά τη βύθιση πλοιαρίου σε ποταμό στην περιοχή του Αμαζονίου του Περού, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Πολεμικό Ναυτικό.
«Επί του παρόντος έχουμε έξι νεκρούς», δήλωσε ο πλοίαρχος Τζόναθαν Νοβόα στο τηλεοπτικό δίκτυο Peru Noticias. Τα θύματα ήταν ηλικίας από 30 έως 45 ετών.
Το πλοιάριο, στο οποίο επέβαιναν 48 επιβάτες εκ των οποίων αρκετοί εκπαιδευτικοί, διέσχιζε τον ποταμό Ουκαγιάλι όταν συγκρούστηκε το πρωί με έναν κορμό δέντρου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί.
Επιχειρήσεις έρευνας είναι σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι τρείς αγνοούμενοι.
Οι περισσότεροι από τους επιβάτες, ωστόσο, διασώθηκαν από παρακείμενα πλοία. Διενεργείται έρευνα.
Το πλοιάριο αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης από το λιμάνι της Πουκάλπα, περισσότερα από 700 χλμ. βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Λίμα, με προορισμό την πόλη Αταλάγια.
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς




