Παραολυμπιακοί Αγώνες: Παπασταμοπούλου και Μανθοπούλου έφεραν δύο νέα μετάλλια για την Ελλάδα (vids)
Η Έλενα Παπασταμοπούλου στο ταεκβοντό και η Λήδα Μαρία Μανθοπούλου στα 100μ., έφεραν ακόμα δύο μετάλλια για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς.
H Έλενα Παπασταματοπούλου χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο (και αυτό χάλκινης απόχρωσης) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο των +65 κιλών (Κ44) στο ταεκβοντό, η Ελληνίδα αθλήτρια κυριάρχησε της Μεξικανής Φερνάντα Βάργκας Φερνάντες με 36-9 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Λίγη ώρα αργότερα, στο αγώνισμα των 100μ. στην κατηγορία Τ38, η Λήδα Μαρία Μανθοπούλου χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο.
Η 19χρονη σπρίντερ έτρεξε το 100αρι της ζωής της στον τελικό της κατηγορίας Τ38 των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων. Παρά το γεγονός πως και πάλι κόλλησε στην εκκίνηση, μετά τα 60 μέτρα ανέπτυξε ταχύτητα και με τρομερό φίνις ολοκλήρωσε σε 12.49 (+0,8) κάνοντας για 2η φορά ατομικό ρεκόρ, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο!
Δείτε την κούρσα της Μανθοπούλου:
Έχασε μόνο από την Κολομβιανή Κάρεν Τατιάνα Παλομεκέ Μορένο που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 12.26! Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην επίσης Κολομβιανή Ντάριαν Χιμένεθ Σάντσεθ με 12.53.
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
- Μιλένα Αποστολάκη: Στοχευμένη επιδίωξη της ΝΔ η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Νέο Σούλι
- «Λάθος» η αποδέσμευση κονδυλίων 10 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία, λέει η γενική εισαγγελέας της ΕΕ
- Ορίστηκε δικάσιμος για τη δισεκατομμυρίων δολαρίων αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ κατά του BBC
- Ζαχαριάδης: Αδιανόητο να δίνει συνέντευξη ο διοικητής της ΤτΕ στον μηχανισμό τρολ της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας»


