Ρέθυμνο: Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονου – Μπορεί να διατρέχει κίνδυνο
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποιεί τα στοιχεία 55χρονου που εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Την περασμένη Πέμπτη (22/06/2024) εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρεθύμνου ο Τζαμπάρ(ον.) Χουσείν (επ.), 55 ετών.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα (χθες) 28/08/2024 για την εξαφάνιση του Τζαμπάρ(ον.) Χουσείν (επ.), 55 ετών, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος του οικείου του περιβάλλοντος, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο 55χρονος εξαφανίστηκε στις 22/06/2024 από την περιοχή του Ρεθύμνου
Ο Τζαμπάρ(ον.) Χουσείν (επ.) έχει ύψος 1,75 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής στην οποία υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
Το Missing Alert Hellas
Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό.
Για να επιτευχθεί αυτό, στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λπ.
- Νέα μαρτυρία για τη Λόρα – Ο διάλογος της 16χρονης με τον νεαρό που τη συνόδευε στο αεροδρόμιο
- Ο «ισόβιος» πρόεδρος της ΓΣΕΕ, το ΠΑΣΟΚ και το παρασκήνιο πριν τη διαγραφή
- Ναρκωτικά, χρήματα και μια πίτσα: Το σπίτι του Breaking Bad βγαίνει στο «σφυρί»
- Έχω παιδιά: Επιστρέφει την Κυριακή με διπλό επεισόδιο
- Kινητοποίηση φοιτητών έξω από το υπουργείο Παιδείας για το άρθρο 16
- Μαξίμου: Με αμηχανία απέναντι στην κριτική Καραμανλή – Σαμαρά, αναμετριέται με τη «λαϊκή ψυχή» της παράταξης



