
Απόδραση από την καθημερινότητα: Το σέξι καλοκαίρι της Κλέλιας Ανδριολάτου
Η γνωστή και όμορφη ηθοποιός συνεχίζει το καλοκαιρινό της tour σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, κατακλύζοντας το Instagram με φωτογραφίες της.
Ήταν πριν από μερικές ημέρες όταν ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και αναστάτωσε τους followers της, καθώς έμενε topless μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία περνάει ανέμελες και σέξι στιγμές αυτόν τον Αύγουστο.
Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένες σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πηγαίνει από νησί σε νησί, γεμίζοντας παράλληλα τα social media και φωτογραφίες. Έτσι μετά από την Κέρκυρα, τη Σίφνο, τη Μήλο και την Κίμωλο, σειρά έχει η Τζια.
Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με την επιχειρηματία Βάσια Κωσταρά, με την οποία περνάνε μαζί αυτό το καλοκαίρι. Από εκεί, «ανέβασε» στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες της που τη δείχνουν πότε να διασκεδάζει, πότε να χαλαρώνει και πότε να είναι topless.
Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή της, που συνόδεψε με τη λεζάντα «απέδρασε από την καθημερινότητα» ξεπέρασε τα 26 χιλιάδες likes και πλέον οι followers περιμένουν τον επόμενο προορισμό της και -φυσικά- το επόμενο φωτογραφικό της άλμπουμ.
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας


