Παναθηναϊκός: Με πολλές αλλαγές και Μαξ κόντρα στον Αστέρα (pic)
Μόνο οι Αράο και Τζούρισιτς διατηρήθηκαν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ.
Με δεδομένο ότι έχει προηγηθεί ένα μαραθώνιο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ αλλά και ότι ακολουθεί ακόμη ένα πολύ απαιτητικό κόντρα στη Λανς, ο Ντιέγκο Αλόνσο προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς της πρεμιέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο ΟΑΚΑ.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός διατηρεί στο αρχικό σχήμα μόνο τους Αράο, Τζούρισιτς και οι υπόλοιποι εννιά της ενδεκάδας είναι διαφορετικοί σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αίαντα.
Έτσι, ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο και Μαξ ο οποίος κάνει ντεμπούτο. Ζέκα και Βιλένα θα είναι στον άξονα ενώ οι Τετέ και Τζούριτσιτς στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα είναι ο Γερεμέγεφ και πίσω του ο Μαξίμοβιτς.
Στον πάγκο: Λίλο, Κάτρης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Our starting 11 for today’s game against Asteras AKTOR #PAOFC #Panathinaikos #PAOAST #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/q7t7ZSXi2O
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 18, 2024
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)
- Κ. Καραμανλής: Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους αγρότες και κτηνοτρόφους
- Αγρότες: Έξω από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων τα τρακτέρ – Νέα μπλόκα σε Κάστρο Βοιωτίας, γέφυρα Ευήνου και Χανιά
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [07.12 – 13.12.2025]



