Στη Μίλαν ο Έμερσον: Υπέγραψε μέχρι το 2028 (pics)
Ο Έμερσον Ρόγιαλ είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Έμερσον Ρόγιαλ, απ’ την Τότεναμ ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (12/8) η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την απόκτησή του έως το καλοκαίρι του 2028, με οψιόν επέκτασης για ένα έτος.
Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν από τους συλλόγους, αλλά τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συμφωνία είχε έφτασε περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. ευρώ υπό μορφής μπόνους στόχων.
Ο 25χρονος διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός που πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «22», εντάχθηκε στους «σπερς» το 2021 από την Μπαρτσελόνα, μετρώντας συνολικά 101 επίσημες συμμετοχές.
Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για τη Μίλαν μετά τους Στράνιγια Πάβλοβιτς, Άλεξ Χιμένεθ και Άλβαρο Μοράτα.
«Ευχαριστώ τον σύλλογο, όταν με κάλεσαν ο Ίμπρα, η διοίκηση και ο προπονητής, πείστηκα αμέσως. Δεν υπήρχε ομάδα που να με ήθελε όσο η Μίλαν. Αυτά τα χρόνια είχα πάρα πολλές ευκαιρίες να επιστρέψω στην Ιταλία. Εδώ με πιστεύουν, δεν έχω φτάσει ακόμη στο μάξιμουμ της καριέρας μου. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους αλλά θα τρέχω σαν σκύλος στο γήπεδο», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Μοράτα, μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Μίλαν.
Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:
Let’s give Emerson a 𝗥𝗼𝘆𝗮𝗹 welcome 👑@Emerson_Royal22 | #DNACMilan | #SempreMilan
— AC Milan (@acmilan) August 12, 2024
The Royal Seal of Approval 😊✍️#DNACMilan #SempreMilan pic.twitter.com/qLsHyYa8Li
— AC Milan (@acmilan) August 12, 2024
- Νετανιάχου: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν το γραφείο του
- Η Ελλάδα στέλνει δύο φρεγάτες και ένα ζεύγος F16 στην Κύπρο
- Μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων στο Ιράν την ώρα των βομβαρδισμών – Χάκερ της Τεχεράνης ετοιμάζονται για αντίποινα
- Επανάσταση στο οφσάιντ: Η «γραμμή Βενγκέρ» αλλάζει το ποδόσφαιρο
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
