Διαψεύδει για Εντού ο Ολυμπιακός
Οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν για τον Εντού από Πορτογάλο δημοσιογράφο.
Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που προέκυψε από Πορτογάλο δημοσιογράφο και ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον Εντού για CEO σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (2/8) οι Πειραιώτες.
Δεν ισχύουν όσα έγραψε ο Πορτογάλος, όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ξεκάθαροι ότι δεν ισχύουν όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο «Twitter» ο Μπρούνο Ανδράδε, ο οποίος εμφάνιζε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Κορίνθιας και της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ως στόχο των δύο συλλόγων.
Ξεκάθαροι οι Πειραιώτες
«Δεν ισχύει το θέμα του Εντού», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι διαψεύδοντας το σενάριο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο από τον δημοσιογράφο του πορτογαλικού CNN.
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
