Μπομπ Σφουγγαράκης: Ο κωμικός που χάρισε τη φωνή του αποκαλύπτει – «Είναι αυτιστικός, είναι η υπερδύναμή του»
Ο κωμικός, που δανείζει την φωνή του στον αγαπημένο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, μίλησε για τον Μπομπ Σφουγγαράκη.
Ο Τομ Κένι, ο κωμικός που έχει χαρίσει την φωνή στον Μπομπ Σφουγγαράκη, θέλει τα παιδιά με αυτισμό να γνωρίζουν ότι ο ήρωας κινουμένων σχεδίων μοιράζεται την «υπερδύναμή» τους.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Motor City Comic Con στο Μίσιγκαν, ένα συνέδριο θαυμαστών που διαρκεί τρεις ημέρες, ο ηθοποιός είπε ότι ο αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων είναι «κάπως στο φάσμα».
«Ένα άτομο που είναι προφανώς στο φάσμα ήρθε κοντά μου και μου είπε: «Έχω μια ερώτηση: Είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης αυτιστικός; Είναι ο ίδιος ο Μπομπ Σφουγγαράκης αυτιστικός ως χαρακτήρας;» «Και είπα, «Ναι, φυσικά. Φυσικά και είναι!»».
Και πρόσθεσε, «είπα, «Ξέρεις τι; Αυτή είναι η υπερδύναμή του, όπως είναι και η υπερδύναμή σου»».
Το πλήθος φυσικά και άρχισε να τον χειροκροτεί, ενώ ο ίδιος θυμήθηκε ότι και τον Οκτώβριο του 2012 είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια ενός podcast λέγοντας: «Δεν ξέρω τι υπάρχει σε αυτή την εκπομπή που μιλάει στην ψυχή παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Ίσως γιατί ο Μπομπ Σφουγγαράκης ως χαρακτήρας έχει στοιχεία αυτισμού. Είναι πορωμένος με την δουλειά του, δουλεύει σκληρά και δίνεται πολύ πολύ σε ό,τι και αν κάνει».
20 χρόνια αργότερα, ο Μπομπ Σφουγγαράκης αντέχει ως ένα από τα καλύτερα παιδικά σόου του κόσμου
Το «SpongeBob SquarePants», που ακολουθεί τις υποθαλάσσιες περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα και των φίλων του, γιόρτασε πρόσφατα την 25η επέτειό του.
Η εκπομπή εξακολουθεί να προβάλλει νέα επεισόδια και ο Κένι έχει δώσει τη φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη από την αρχή το 1999. Ο ηθοποιός έχει επίσης δανείσει τη φωνή του σε χαρακτήρες σε κινούμενα σχέδια όπως τα «The Powerpuff Girls» και «Adventure Time».
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; – Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος





