Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε Βεζένκοφ με… Βασίλη Καρρά (vid)
«Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera», ήταν η λεζάντα στο ποστάρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός που προαναγγέλλει την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά.
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό πλησιάζει. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αφού παρέμεινε για 48 ώρες στην waiver list του ΝΒΑ, πλέον είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».
Μάλιστα, οι Πειραιώτες φρόντισαν να προετοιμάσουν τους φίλους της ομάδας και με το ανάλογο… ποστάρισμα, αφού δημοσίευσαν ένα βίντεο με έναν διακόπτη να κλείνει και τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά «Τώρα; Τι γίνεται τώρα;», συνοδευόμενο από τη λεζάντα «Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera».
Δείτε την ανάρτηση
Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera 😉 !
🔊 ON#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/qJDuCuTEwk
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 24, 2024
Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 15:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




