Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε Βεζένκοφ με… Βασίλη Καρρά (vid)
«Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera», ήταν η λεζάντα στο ποστάρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός που προαναγγέλλει την μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά.
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό πλησιάζει. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αφού παρέμεινε για 48 ώρες στην waiver list του ΝΒΑ, πλέον είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».
Μάλιστα, οι Πειραιώτες φρόντισαν να προετοιμάσουν τους φίλους της ομάδας και με το ανάλογο… ποστάρισμα, αφού δημοσίευσαν ένα βίντεο με έναν διακόπτη να κλείνει και τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά «Τώρα; Τι γίνεται τώρα;», συνοδευόμενο από τη λεζάντα «Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera».
Δείτε την ανάρτηση
Kalinixta! Θα σας πούμε και… Kalimera ? !
? ON#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/qJDuCuTEwk
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 24, 2024
Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 15:00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα – Πότε ξεκινά
- Προτεραιότητα η ενίσχυση της οικονομικής αυτοτέλειας των δήμων
- Λέκκας: «Στο Άγιον Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο…» λέει για τους σεισμούς στην περιοχή
- Ο Πίτερς, η Μιλάνο και ο… Μπλόσομγκεϊμ – Το «ντόμινο» της Euroleague στο «4»
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών

