Σε μία πολύ δυνατή κίνηση προχωρά ο Άρης για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μόουζες Οντουμπάτζιο στο δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο που έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα ισπανικά γήπεδα.
Ο 33χρονος δεξιός μπακ αποχώρησε από την Ιντερνασιονάλ (20 ματς, 2 γκολ) και επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 1,5 χρόνο και αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τα νούμερα του
Ο πολύπειρος δεξιός μπακ πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του στη Θέλτα και πιο συγκεκριμένα από το 2009 έως το 2023. Eίναι παίκτης-σύμβολο για την ομάδα του Βίγκο με την οποία έχει καταγράψει 449 συμμετοχές, 12 γκολ και 28 ασίστ. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο μετακόμισε στη Βραζιλία όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και 2 γκολ με την Ιντερνασιονάλ.
Στο μεταξύ, θα καθυστερήσει η προγραμματισμένη για σήμερα άφιξη του Παπέ Σισέ στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με την βίζα του Σενεγαλέζου στόπερ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.