Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αμαλία Χριστοδούλου-Άουτ
Στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της η περιφερειακή Αμαλία Χριστοδούλου-Άουτ.
Την ανανέωση της συνεργασίας του για την ομάδα πόλο Γυναικών, με την Ελληνίδα περιφερειακή Αμαλία Χριστοδούλου-Άουτ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αμαλία Χριστοδούλου-Άουτ. Η νεαρή περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Αμαλίας Χριστοδούλου-Άουτ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα και η οποία με έκανε να αγαπήσω αυτό το άθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί. Ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν και τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν».
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
- Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για την ΕΣΔΑ… αν ξέρουν τι είναι
- Πράξη φιλοζωίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA