Εθνική Ελλάδος: Αναχωρεί την Κυριακή (21/7) για τους Ολυμπιακούς αγώνες με… στάση στο Βελιγράδι
Η Εθνική Ελλάδος θα ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Γαλλία την Κυριακή (21/7), έχοντας μια ενδιάμεση στάση στο Βελιγράδι όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.
Τις τελευταίες τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους κάνει η Εθνική ανδρών, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες… μέσω Βελιγραδίου.
Την Κυριακή (21/7), θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι. Εκεί θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (22/7, 21.00) τη Σερβία στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας.
Την Τρίτη 23/7, από το Βελιγράδι θα αναχωρήσει για τη Λιλ, τον πρώτο της σταθμό στο Ολυμπιακό τουρνουά.
Την Κυριακή (21/7) θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ από μέλη της αποστολής, στο γήπεδο του Περιστερίου όπου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προσέλθει το αργότερο στις 13.00.
Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει από ειδική πύλη του αεροδρομίου όπου δε θα υπάρχει δυνατότητα επαφής με τα μέλη της.
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

