Ο Αλέν Σεν Μαξιμέν δεν άντεξε παραπάνω από έναν χρόνο στην Σαουδική Αραβία και επιστρέφει στην Ευρώπη, για να φορέσει την φανέλα της Φενέρμπαχτσε.
Οι Τούρκοι έψαχναν έναν εξτρέμ από το πάνω ράφι και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γάλλου, με την σύμφωνη γνώμη του Ζοσέ Μουρίνιο, που έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.
Όπως γνωστοποίησε η ίδια η Φενέρ, μέσω των λογαριασμών της στα social media, ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αχλί για τον παίκτη, ο οποίος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα της με τη μορφή δανεισμού.
Όσον αφορά στο κόστος της μετακίνησης του παίκτη, ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για το δανεισμό του, με την Αλ Αχλί από την πλευρά της να καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη.
Fenerbahçe’mize hoş geldin Allan Saint-Maximin 💛💙
Kulübümüz, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’in 1 yıllığına kiralık transferi için kendisi ve kulübü Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.
27 yaşındaki futbolcu, 2024-25 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.