Ξεκίνημα με Ράνταμπεργκ ο Ολυμπιακός στο CEV Challenge Cup
Την πρώτη της αντίπαλο στη φάση των «64» του CEV Challenge Cup έμαθε η ομάδα βόλεϊ Γυναικλων του Ολυμπιακού.
Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έμαθε τον αντίπαλό της στη φάση των «64» του CEV Challenge Cup, από τη σημερινή (16/7) κλήρωση.
Οι «ερυθρόλευκες» κληρώθηκαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, τα δύο τελευταία χρόνια, Ράνταμπεργκ.
Το πρώτο ματς της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup θα γίνει στις 8-10/10, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενώ η ρεβάνς στις 15-17/10, στην έδρα της Ράνταμπεργκ στη Νότια Νορβηγία.
Σε περίπτωση πρόκρισης στις «32» του θεσμού, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κροατική Μαρίνα Καστέλα (5-7/11 πρώτο ματς: εντός έδρας, 12-14/11 ρεβάνς: Κροατία).
- Μήπως δεν φταίει μόνο η Κάλας; – Η εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι «χαλασμένη» από όταν σχεδιάστηκε
- Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στις εκδηλώσεις για το Χανουκά σε όλο τον κόσμο
- Φόρτος εργασίας κι έλλειψη αναγνώρισης επιβαρύνουν την ψυχική υγεία
- Λουτσέσκου:«Είχαμε πρόβλημα ενέργειας, ίσως και οι αλλαγές να μην ήταν η καλύτερη έμπνευσή μου…»
- Ν. Δένδιας: Η τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ προκαλεί τον αποτροπιασμό μας
- Νίκολιτς: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο Ζίνι δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
