Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για το ιδανικό πικνίκ
Ο Εθνικός Κήπος είναι από τα πιο όμορφα σημεία που προσφέρει η πρωτεύουσα
Πάρκα και δάση μέσα και γύρω από την Αθήνα μας περιμένουν να απλώσουμε το καρό τραπεζομάντηλο και να απολύσουμε το ιδανικό πικνίκ.
Ο Εθνικός Κήπος είναι από τα πιο όμορφα σημεία που προσφέρει η πρωτεύουσα αφού αποτελείται από 155 στρέμματα πράσινου.
Το Δάσος Συγγρού στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο Μαρούσι αποτελεί τον κρυφό παράδεισο των βορείων προαστίων.
Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους απλώνεται σε μια τεράστια δασική έκταση 1860 στρεμμάτων, ιδανική για όσους αγαπούν την πεζοπορία.
Η τεχνητή λίμνη Μπελέτσι είναι ένας προστατευόμενος υδροβιότοπος που περιβάλλεται από πεύκα, βελανιδιές και πλατάνια.
Το Δάσος Καισαριανής γεμίζει από παρέες και οικογένειες που πιάνουν θέση κάτω από τις παχιές σκιές των δέντρων.
Το Εθνικό Πάρκο Σχοινιά διαθέτει ένα υπέροχο παραλιακό δάσος κουκουναριάς για ένα καλοκαιρινό πικνίκ που θα σας μείνει αξέχαστο.
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 16 τραυματίες
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442