Tι και αν διανύει το 40ό έτος της ηλικίας του; Ο Σάντι Καθόρλα δεν σκέφτεται να κρεμάσει σύντομα τα παπούτσια του αφού θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του για ακόμα έναν χρόνο.
Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Οβιέδο, ο πολύπειρος Ισπανός μεσοεπιθετικός, θα φορέσει για ακόμα μία σεζόν τη φανέλα του συλλόγου, με τον Καθόρλα να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.
Ο Καθόρλα είχε 26 εμφανίσεις και 4 γκολ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την ομάδα στις οποίας τις ακαδημίες έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, διεκδικώντας μάλιστα την άνοδο στην LaLiga μέσω των play-offs όπου αποκλείστηκε από την Εσπανιόλ.
Ο Καθόρλα, αν και έχει ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς σε όλη την καριέρα του, έχει καταγράψει μία λαμπρή καριέρα, έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των Βιγιαρεάλ, Μάλαγα και Άρσεναλ, ενώ παράλληλα έχει χριστεί και 81 φορές διεθνής με τη «ρόχα».
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.