Εθελοντές και δημότες ζωγράφισαν στο δρόμους της Κηφισιάς
Πολίτες και εθελοντές έδωσαν χρώμα στην Κηφισιά.
Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της έναρξης της εικαστικής δράσης φιλοτέχνησης αστικού εξοπλισμού, έδωσε περισσότερο καλλιτεχνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα στις γειτονιές του Δήμου.
Χάρις στη δράση με θέμα «Zωγραφίζοντας την πόλη μου» που διοργάνωσε με επιτυχία η εντεταλμένη σύμβουλος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας, Αμαλία Βραχνού, οι «γκρίζες» επιφάνειες των ΚΑΦΑΟ στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς, αποτελούν πλέον παρελθόν.
Οι εθελοντές ζωγράφοι, με τη φαντασία, το ταλέντο και τα πινέλα τους, μετέτρεψαν με κέφι τα αισθητικά αδιάφορα κουτιά των ΚΑΦΑΟ σε πραγματικά «έργα τέχνης», χαρίζοντας ομορφιά και ζωντάνια στο κέντρο της πόλης! Παράλληλα με τη δράση,πολλά παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία της Παναγίτσας αξιοποίησαν δημιουργικά το χρόνο τους, ζωγραφίζοντας και διασκεδάζοντας υπό τους ρυθμούς της μουσικής.
Υπαίθρια συλλογή έργων τέχνης
Η εντεταλμένη σύμβουλος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας, του Δήμου Κηφισιάς Αμαλία Βραχνού επεσήμανε: «Σκοπός μας είναι να επεκταθεί αυτή η όμορφη πρωτοβουλία και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας, ώστε να δημιουργηθεί μια υπαίθρια συλλογή έργων τέχνης, καθιστώντας την πόλη μας, συν τοις άλλοις, ένα κέντρο δημιουργίας και τέχνης».
Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες στους εθελοντές καλλιτέχνες Τζίνα Δελλασούδα, Αντώνη Καπετάνιο, Γιώργο Κουνάδη, Σοφία Λιβανού, Αντζυ Σπηλιωτόπουλου, Ελεονώρα Λεβή, Χρήστο Παπαχρήστο, Άγγελο Χατζηδημητρίου, Ιωάννα Λαγού, Χριστίνα Βραχνού.
*Πηγή φωτογραφιών, Δήμος Κηφισιάς
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι


