Ποιότητα και εμπειρία έστειλαν τον Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Χάλε (2-0, vid)
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του μαχητικού Χένρι Σκούιρε με 2-0 σετ (7-6 [7], 7-6 [2]) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε.
Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιήσει στο Χάλε της Γερμανίας πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Χένρι Σκούιρε, αλλά στα τάι μπρέικ αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και κατάφερε να πάρει τη νίκη (7-6 [7], 7-6 [2]).
Στα κρίσιμα σημεία «μίλησαν» η ποιότητα και η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον συμπατριώτη μας να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του γερμανικού τουρνουά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλο το παιχνίδι είχαμε μόνο ένα μπρέικ πόιντ, το οποίο ήταν για τον Τσιτσιπά, όμως, ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.
Στους «16» ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νταρντέρι – Στρουφ.
Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους μέχρι το 3-4, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μπρέικ πόιντ για το 5-3. Όμως, ο νεαρός Γερμανός το «έσβησε» και ισοφάρισε σε 4-4, με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί μετά από μια μεγάλη μάχη ο συμπατριώτης μας έφτασε στο 9-7 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Sprinkling in stardust ✨
[6] @steftsitsipas inches ahead 7-6(7) facing Squire @ATPHalle | #TerraWortmannOpen pic.twitter.com/zJdKRe4TUp
— ATP Tour (@atptour) June 18, 2024
Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αντιπάλους να λύνουν και πάλι τις διαφορές του στο τάι μπρέικ. Όμως, σε αυτό ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε και με 7-2 έφτασε στο 2-0 και στην πρόκριση στους «16» του γερμανικού τουρνουά.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Clutch at crunch time 🇬🇷@steftsitsipas finds a 7-6(7), 7-6(2) route past Squire
📸@ATPHalle(Mathias Schulz) | #TerraWortmannOpen pic.twitter.com/JsPYnSkn8o
— ATP Tour (@atptour) June 18, 2024
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά



