
Το «Ηλία ρίχτο» στην πραγματική ζωή – Πήρε τον εκσκαφέα και… έρανε με 1.600 γαρίφαλα τον τραγουδιστή
Ο άνδρας επέλεξε να τιμήσει τον λαϊκό τραγουδιστή με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που, δεδομένα, θυμίζει άλλα χρόνια διασκέδασης στη χώρα
Ένα απίστευτο περιστατικό… εμπνευσμένο από την πολυσυζητημένη ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν άνδρα να ραίνει, με εργαλείο τον εκσκαφέα του, έναν τραγουδιστή με γαρίφαλα.
Στο πανηγύρι που έλαβε χώρα στην Αμφίθεα Ευβοίας, σε κατάστημα εστίασης, ο άνδρας επέλεξε να τιμήσει τον λαϊκό τραγουδιστή με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που, δεδομένα, θυμίζει άλλα χρόνια διασκέδασης στη χώρα, αρκετών δεκαετιών πίσω.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης μιλώντας το προηγούμενο διάστημα σε μέσα ενημέρωσης υπογράμμισε πως το γεγονός «το κανονίσαμε με τον μπαμπά, είναι η δουλειά του. Μου αρέσουν τα πανηγύρια κι ό,τι έχει να κάνει με αυτό», ενώ γνωστοποίησε πως στον εκσκαφέα επάνω βρισκόντουσαν 1.600 γαρίφαλα.
Δείτε απίστευτα στιγμιότυπα:

- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Διανυκτερεύσεις: Αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί στην Ευρώπη – Οι κορυφαίοι, οι εκπλήξεις και το «Live Your Myth in Greece»
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Σταύρος Φλώρος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο
- Μειώνεται ο πληθυσμός, εκτοξεύονται τα ενοίκια – Η ακτινογραφία της κρίσης
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League



