Κορωπί: Τραυματίστηκαν 4 παιδιά σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε χωρίς άδεια – Δύο συλλήψεις
Τα παιδιά έπαιζαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι όταν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Τέσσερα παιδιά ηλικίας μόλις 8 ετών τραυματίστηκαν το μεσημέρι σε χώρο εκδηλώσεων στο Κορωπί που λειτουργούσε χωρίς άδεια και παρά το γεγονός ότι είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν λίγο καιρό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στον συγκεκριμένο χώρο γινόταν παιδικό πάρτι όταν ξαφνικά τέσσερα παιδιά που έπαιζαν σε ένα φουσκωτό παιχνίδι τραυματίστηκαν προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σε γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους.
Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.
Το τέταρτο παιδί χτύπησε ελαφρά στη μύτη του και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσα η Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος χώρος εκδηλώσεων δεν είχε άδεια λειτουργία και ότι είχε σφραγιστεί προ ημερών.
Σε βάρος των δύο υπευθύνων, μιας 58χρονης και ενός 67χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν.
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
- Ο Τραμπ περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών – «Η ταχύτητα του δράστη ήταν εντυπωσιακή»
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Τουλάχιστον 14 νεκροί στον Λίβανο από ισραηλινές επιθέσεις
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα






