Σάουθγκεϊτ για Κέιν: «Πρέπει να αποκτήσει ρυθμό»
Ο Παναθηναϊκός δίνει χρόνο στον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά ο Ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται να πείθεται, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία
Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε ότι ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, θα πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία την Παρασκευή, αλλά προέχει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ο αρχηγός Χάρι Κέιν ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, τρυματίστηκε στην πλάτη προς το τέλος της σεζόν και έπαιξε μόνο τα τελευταία 30 λεπτά στη νίκη της Αγγλίας επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (3-0) τη Δευτέρα, σημειώνοντας μάλιστα το τρίτο τέρμα των «τριών λιονταριών».
«Ο Τόνεϊ θα συμμετάσχει στο παιχνίδι την Παρασκευή, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε τον Χάρι Κέιν να επιστρέψει σε φόρμα», είπε ο Σάουθγκεϊτ, ο οποίος πρέπει να μειώσει την αποστολή στους 26 παίκτες μέχρι την Παρασκευή.
«Έτσι μερικές φορές οι προτεραιότητες του τι απαιτείται και του τι θα θέλαμε να δούμε είναι διαφορετικές. Δεν μπορούμε να επιτύχουμε όλους αυτούς τους στόχους. Είναι τόσο απλό».
Ο Σάουθγκεϊτ είπε ότι το παιχνίδι της Παρασκευής στο Γουέμπλεϊ αποκτά πρόσθετη σημασία καθώς είναι η τελευταία τους αναμέτρηση πριν το Euro 2024 στη Γερμανία.
«Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην απόδοση (της Δευτέρας), σωματικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τους παίκτες», πρόσθεσε.
«Ακόμη και οι παίκτες που έχουν παίξει πολύ ποδόσφαιρο, εξακολουθούν να χρειάζονται ρυθμό παίζοντας αγώνες. Η Παρασκευή είναι μια σημαντική άσκηση για εμάς».
- Ελευσίνα: Η κόρη βρήκε νεκρούς τους ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους
- Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 68-74: Διπλό στην Πόλη με «σφραγίδα» Γουόκαπ
- ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς κάνει το 1-0 κόντρα στη Μπέτις (vid)
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)

