
Σοβαρό τροχαίο στην Λάρισα – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολόνα και αναποδογύρισε
Οι οδηγοί βγήκαν μόνοι τους σώοι από το κατεστραμμένο αμάξι χωρίς να φέρουν εμφανή χτυπήματα.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση από Λάρισα προς Αγιόκαμπο, στο ύψος της πρώτης εισόδου για την Αγιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ και βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, ο 61χρονος οδηγός και ο 27χρονος γιος του, κάτοικοι Νίκαιας, πραγματικά ως εκ θαύματος, βγήκαν μόνοι τους σώοι από το κατεστραμμένο αμάξι χωρίς να φέρουν εμφανή χτυπήματα.
Σημειώνεται ότι μετά το τηλεφώνημα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του συμβάντος.
Δύο τραυματισμοί
Μετά το τηλεφώνημα έφτασαν και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε απεγκλωβισμούς αφού μόνοι τους οι επιβαίνοντες είχαν εξέλθει του οχήματος.
Στην συνέχεια,δύο άνδρες οδηγήθηκαν με αρθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Δείτε φωτογραφίες από το onlarissa

Στιγμιότυπα από το ατύχημα στην Αγιά

Στιγμιότυπα από το ατύχημα στην Αγιά

Στιγμιότυπα από το ατύχημα στην Αγιά

Στιγμιότυπα από το ατύχημα στην Αγιά
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
