O Tσάβι Πασκουάλ είναι φαβορί για την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo»
Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι φαβορί για την διαδοχή του Ρότζερ Γκριμάου.
Μετά από την αποκάλυψη του Χουάν Κάρλος Ναβάρο που δήλωσε πως θα αλλάξουν πράγματα στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου εκείνη να είναι πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.
Η Μπάρτσα τελείωσε με πολύ κακό τρόπο τη σεζόν, χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο και μένοντας εκτός Final Four της Euroleague από τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, η Mundo Deportivo γράφει πως φαβορί από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από τους «μπλαουγκράνα» είναι εκείνο του Τσάβι Πασκουάλ.
Γιατί είναι δύσκολη η περίπτωση του
Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την καθογήγηση της ομάδας το 2008 και αποχώρησε το 2016, έχοντας κατακτήσει τη EuroLeague του 2010. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και η θητεία του στη Ζενίτ.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται για την πιο δύσκολη περίπτωση από όλες, καθώς το κασέ του είναι υψηλό. Αμέσως μετά στη λίστα των υποψηφίων παρουσιάζονται τα ονόματα των Γιάκα Λάκοβιτς και του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ πιο πίσω βρίσκεται η περίπτωση του Άλεξ Μουμπρού.
Υπενθυμίζουμε πως στην ομάδα της Καταλονίας έχει προταθεί και ο Δημήτρης Ιτούδης που κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Ιανουάριο και το όνομά του επίσης αναμένεται να πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
- Καταγγελία ΠΑΣΟΚ: Η ΔΕΗ απαγορεύει την επίσκεψη Ανδρουλάκη στις εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας
- Οι ΗΠΑ μόνη χώρα του κόσμου εκτός της Συνθήκης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Νταϊάν Κίτον: Η συγκινητική αφιέρωση – τατουάζ που έκανε η φίλη της Σάρα Πόλσον για εκείνη
- Κατρίνης: Θεσπίζεται δαιδαλώδες και αδιαφανές σύστημα κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις
- MEGA Γεγονότα: Ρεκόρ σεζόν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου


