Νίκος Μιχαλολιάκος: Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας
Το δικαστικό συμβούλιο των εφετών έκρινε ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων
Συνελήφθη και οδηγείται εκ νέου στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, το οποίο ακύρωσε την αποφυλάκισή του.
Ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνελήφθη στο σπίτι του στην Πεύκη το μεσημέρι της Δευτέρας (3/6) και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λαμίας.
Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών
Οι δικαστές που έκριναν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση έκαναν δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και αποφάσισαν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή 13 ετών και 6 μηνών με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που είχε κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ο ίδιος είχε διευθυντικό ρόλο.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ
Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή περιοριστικών όρων μεταξύ των οποίων απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.
Το δικαστικό συμβούλιο των εφετών συμφωνώντας με τον αρμόδιο εισαγγελέα, έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την δίκη και την καταδίκη του και ως εκ τούτου, εμφανίζεται αμετανόητος και εξ αυτού ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη …εξαφανίζεται το πρωτόδικο βούλευμα, αναβιώνει η καταδίκη του και ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή για να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του.
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια


