Πήλιο: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς
Μπροστά σ' ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν πυρκαγιά η οποία είχε ξεσπάσει σε όχημα στην περιοχή Τρόχαλα του Πηλίου.
Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε αργά χθες βράδυ από αυτοκίνητο σε περιοχή του Πηλίου, στη Μαγνησία (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Γύρω στις 22.40 ζητήθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Τρόχαλα του δήμου νοτίου Πηλίου.
Η σορός βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν αναγνωρίζεται ούτε το φύλο του θύματος
Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη 15 πυροσβεστών με 6 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Δυστυχώς, μετά τη ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι πυροσβέστες ανέσυραν από το καμένο αυτοκίνητο την απανθρακωμένη σορό ενός ατόμου.
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. όχημα, στην περιοχή Τροχάλα του δήμου Νότιου Πηλίου #Μαγνησία. Επιχείρησαν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 1, 2024
Είναι τέτοια η κατάστασή της, μάλιστα, που δεν έχει γίνει κατορθωτό ν’ αναγνωριστεί το φύλο του.
Ερευνα από την αστυνομία
Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το τραγικό συμβάν.
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας





