Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα – Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου
Το αυτοκίνητο του 74χρονου άνδρα εξετράπη της πορείας του
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Χαλκιάδων στην Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο του 74χρονου άνδρα εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Σημειώνεται ότι για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 74χρονου άνδρα επήλθε εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε από την εκτροπή του αυτοκινήτου ή λόγω συνεπείας κάποιου παθολογικού προβλήματος.
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων

