Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα – Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου
Το αυτοκίνητο του 74χρονου άνδρα εξετράπη της πορείας του
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Χαλκιάδων στην Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο του 74χρονου άνδρα εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Σημειώνεται ότι για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 74χρονου άνδρα επήλθε εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε από την εκτροπή του αυτοκινήτου ή λόγω συνεπείας κάποιου παθολογικού προβλήματος.
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ

