
Γιάννενα: Στο χειρουργείο με σπασμένη γνάθο μαθητής Γυμνασίου που ξυλοκοπήθηκε από 14χρονο
Ο πατέρας του θύματος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του διευθυντή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη από έναν 14χρονο, 12χρονος μαθητής Γυμνασίου στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χειρουργείο με διπλό κάταγμα στη γνάθο του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η επέμβαση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (24/5) και αναμένεται να ολοκληρωθεί από λεπτό προς λεπτό.
Σε εξέλιξη βρίσκεται, την ίδια ώρα, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατεπείγουσα ΕΔΕ, για να διερευνήσει αν υπάρχουν ευθύνες για το συμβάν στους καθηγητές και τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ αναμένεται άμεσα να συνεδριάσει ο σύλλογος των καθηγητών για να αποφασίσει την ποινή που θα επιβληθεί στον 14χρονο, ποινή που μπορεί να κυμαίνεται από την ολιγοήμερη αποβολή του από το σχολείο έως και την οριστική απομάκρυνσή του από αυτό, με αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.
Κατηγορούμενοι για παραμέληση ανηλίκου ο διευθυντής και οι γονείς του 14χρονου
Όλοι συνελήφθησαν χθες και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- Γάζα: Το νερό «όπλο» του Ισραήλ για την «τιμωρία» των Παλαιστινίων
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό





