Χαλκίδα: Ο επιχειρηματίας που κατήγγειλε το κύκλωμα εφοριακών με το φακελάκι των 10.000 ευρώ στο χέρι
Ο φάκελος βρέθηκε στο γραφείο της προϊσταμένης της ΔΟΥ όταν έκανε έφοδο η Αστυνομία
Βίντεο ντοκουμέντο με τον επιχειρηματία που κατήγγειλε το κύκλωμα των εφοριακών στη ΔΟΥ Χαλκίδας που τον εκβίαζε παρουσίασε το MEGA.
Στο βίντεο φαίνεται ο επιχειρηματίας να μπαίνει στο αυτοκίνητό του κρατώντας έναν άσπρο φάκελο.
Αυτός ο φάκελος βρέθηκε στο γραφείο της προϊστάμενης στη ΔΟΥ Χαλκίδας όταν έκανε έφοδο η Αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε περιείχε 10.000 ευρώ.
Δείτε το βίντεο
Μιλώντας στο Live News ο επιχειρηματίας δήλωσε τα εξής: «Νιώθω πάρα πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια, είναι άνθρωποι που τους ξέρουμε χρόνια. Αναγκαστήκαμε να γίνουν αυτά που έγιναν, δεν είναι κάτι απλό για εμένα. Είναι άνθρωποι που τους γνωρίζουμε, ούτε είμαι ένας άνθρωπος εκδικητικός».
- Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»





