Νέα Υόρκη: Διευθυντής λυκείου συνελήφθη για τη σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης μαθήτριας
Φέρεται να της έδειξε και ένα βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο
Υποδιευθυντής δημόσιου λυκείου στο Κουίνς της Νέας Υόρκης συνελήφθη εχθές Τετάρτη (15/5) υπό την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης μίας 15χρονης μαθήτριας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος Michael Budhu από το λύκειο John Adams φέρεται να χάιδεψε το εσωτερικό του μηρού της ανήλικης και λίγες ημέρες μετά να της έδειξε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να κάνει σεξ και της είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή θα μπορούσες να είσαι εσύ».
Η μαθήτρια τελικώς κατήγγειλε τις πράξεις του άντρα. Ο 52χρονος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού, σύμφωνα με την New York Post.
«Αυτή η συμπεριφορά είναι καταδικαστέα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών μας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας Jenna Lyle.
«Αυτός ο υπάλληλος έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια εν αναμονή της έρευνας», κατέληξε η ίδια.
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν


