Οι Λέικερς έδειξαν πως έχουν σφυγμό, καθώς επιβλήθηκαν με 119-108 των Ντένβερ Νάγκετς και έμειναν ζωντανοί στη σειρά των playoffs του NBA.
Δεν ήθελαν να σκουπιστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Λεμπρόν και η παρέα του από τον ίδιο αντίπαλο και έτσι μείωσαν σε 3-1.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 30 πόντους και ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους νικητές, με τον Άντονι Ντέιβις να προσθέτει 25 πόντους και 23 ριμπάουντ και τους Όστιν Ριβς και ΝτιΆντζελο Ράσελ από 21 πόντους, για ένα Λ.Α που δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα μέσα στο παιχνίδι.
Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 33 πόντους, 14 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ο Μάικλ Πόρτερ 27 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ 22 πόντους.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.