Καρδίτσα: Πέταξαν αρνάκι λίγων ημερών στον δρόμο επειδή ήταν άρρωστο
Το εντόπισε άνθρωπος από το καταφύγιο σκύλων της περιοχής και το πήγε στον κτηνίατρο - Δύσκολη κρίνεται η κατάσταση του ζώου
Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κακοποίησης ζώων από ασυνείδητους, τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν αποτροπιασμό.
Αυτή τη φορά, ένα αρνάκι μόλις λίγων ημερών αφέθηκε στον δρόμο να πεθάνει από κάποιον που θεώρησε ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να φερθείς σε ένα ζώο ακόμα κι αν είναι άρρωστο. Να το πετάξεις…
Το άτυχο αρνάκι, που είναι λίγων ημερών και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, φιλοξενείται αυτή τη στιγμή σε μια αποθήκη
Ευτυχώς κάποιος από το καταφύγιο σκύλων στην Καρδίτσα βρέθηκε στο σημείο και – όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – την ώρα που έκανε το καθημερινό τάισμα στα ζώα στον δρόμο, αντίκρισε «κάτι περίεργο να κινείται στη μέση του δρόμου».
Τότε πλησίασε και κατάλαβε ότι ήταν ένα αρνάκι. «Υπήρχε ένα τραύμα στα γεννητικά του όργανα καθώς και εκδορές στα αυτιά του, του έδωσα λίγο νερό και το πήγα στον κτηνίατρο», αναφέρει ο ίδιος.
Όπως γράφει, ο κτηνίατρος του είπε ότι πρόκειται για αρνάκι περίπου 8 ημερών και του έκανε ένεση αντιβίωσης αν και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται δύσκολη καθώς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε μια αποθήκη κάποιου σπιτιού, ενώ ο άνθρωπος που το φιλοξενεί παρακαλεί κάποιον με περισσότερες γνώσεις να το στεγάσει, ίσως κάποιος που έχει κοπάδι.
- Αλβανία: Τερματοφύλακας… αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο εν ώρα αγώνα! (vid)
- Μουσικό ντουέτο – H Κέιτ Μίντλετον και η Σάρλοτ παίζουν πιάνο στην ετήσια χριστουγεννιάτικη λειτουργία
- Καζακστάν: Ένας χρόνος από την αεροπορική τραγωδία – Οικογένειες θυμάτων και επιζώντες ζητούν δικαιοσύνη
- Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων
- Τα δεδομένα για Φρανσίσκο: Η οψιόν του καλοκαιριού, η… κόντρα με Μασιούλις και το μεγάλο ενδιαφέρον (vids)
- Rising Demand Reshapes Attica’s Commercial Property Market

