Πύργος: Γυναίκα γιατρός κατήγγειλε για βιαιοπραγία συνάδελφό της
Διαφώνησαν για ένα περιστατικό
Καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από γυναίκα γιατρό, η οποία υπηρετεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου για συνάδελφό της, που εφημέρευε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το ίδιου Νοσοκομείου.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο γιατρός άσκησε σωματική βία σε βάρος της.
Διαφώνησαν για ένα περιστατικό
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ, μεταξύ της 48χρονης ιατρού και του 46χρονου συνάδελφού της, υπήρξε μια διαφωνία πάνω σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο αφορούσε στην αντιμετώπιση συγκεκριμένου περιστατικού.
Η καταγγέλλουσα υπέβαλε μήνυση εναντίον του ιατρού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο γιατρός υποστηρίζει ότι οι δυο τους λογομάχησαν και ότι δε βιαιοπράγησε σε βάρος της 48χρονης.
Παράλληλα με την έρευνα των αστυνομικών, άμεσα ξεκίνησε και η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)


