Να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών θα επιδιώξει ο Άρης στη σημερινή (21/4, 19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σημαντική επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο αυτή του Φαμπιάνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ακόμα, νέο πρόσωπο στην αποστολή, μετά από τέσσερις μήνες, είναι και ο Κάρλσον.
Ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το αν ο Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, ή αν θα ξεκινήσει ο Ρόουζ.
Οι επιλογές του Μάντζιου
Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Μοντόγια το αριστερό. Στην περίπτωση που ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Γκαρθία, τότε οι Ζουλ και Νταριντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ενώ ο Ισπανός ως επιτελικός μέσος. Στην αντίθετη περίπτωση οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα.
Ο Παναγίδης αναμένεται να παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Μορόν έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φεράρι και Βέλεθ, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.