Η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου και ο τενόρος Θάνος Ζήσης στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά
Οι Operatical σε μία μοναδική συναυλία γεμάτη συναίσθημα στο Foyer Café Bistrot θεάτρου.
Οι Operatical μας ταξιδεύουν στον χρόνο με μια ιστορία αγάπης σε μία μοναδική εμφάνιση που φέρει τον τίτλο «Historia de un amor».
Η σοπράνο Ναδίνα Τζιάτζιου και ο τενόρος Θάνος Ζήσης θα παρουσιάσουν τραγούδια του έρωτα και της αγάπης σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι την Κυριακή 21 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. στο ατμοσφαιρικό Foyer Café Bistrot του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν πασίγνωστα τραγούδια αγάπης από την εποχή του μεσοπολέμου έως και σήμερα
Από τα «Amado mio» της Rita Hayworth, «Un anο de amor» της Luz Casal, «Perfect symphony» και «Con te partiro» του Andrea Boccelli, ως τα «Πόσο λυπάμαι» της Σοφίας Βέμπο, «Ζητάτε να σας πω» του Αττικ, αλλά και το αγαπημένο «Μισιρλού» σε προσωπική τους διασκευή.
Παράλληλα το οπερετικό group θα ταξιδέψει το κοινό στα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας. Οι Οperatical υπόσχονται μια μυσταγωγική διαδρομή υψηλής αισθητικής στο χώρο και το χρόνο μέσα από μελωδίες και λόγια που αγγίζουν τις καρδιές των θεατών υπό των φως των κεριών, εκεί όπου η τέχνη της μουσικής συναντά την υπέροχη ατμόσφαιρα και την μεσοπολεμική διακόσμηση του Café Bistrot του δημοτικού θεάτρου Πειραιά, μεταφέροντας μας σε μία άλλη εποχή.
Στη μοναδική περιπλάνηση τους με τα τραγούδια αγάπης απ’ όλο τον κόσμο οι πρωταγωνιστές των Operatical Ναδίνα Τζιάτζιου και Θάνος Ζήσης συνοδεύονται από τους καταξιωμένους μουσικούς Βενιαμίν Χατζικουμπαρογλου στο πιάνο και Ελένη Παπαδοπούλου στο βιολί.
Πληροφορίες
Foyer Café Bistrot
Δημοτικό θεάτρο Πειραιά.
Διεύθυνση: Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 12
Κυριακή 21 Απριλίου.
Ώρα έναρξης παράστασης: 20.30 μ.μ.
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες




