Μεγάλο πλήγμα στη Φενέρμπαχτσε πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Σοκ στη Φενέρμπαχτσε εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Κακά μαντάτα στη Φενέρμπαχτσε, πριν τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (18/4, 22:00) με τον Ολυμπιακό στην Τουρκία για τα προημιτελικά του Europa Conference League.
O Τζέιντεν Οστερβέλντε τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποχωρώντας από το γήπεδο με φορείο και δάκρυα στα μάτια.
Στην Ολλανδία η επέμβαση
Ο Ολλανδός αμυντικός είχε αντιληφθεί πως η ζημιά που έπαθε είναι σοβαρή, κάτι που φάνηκε και από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα η οποία έδειξε ότι έχει σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του.
Ο 23χρονος θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ η σεζόν έχει τελειώσει οριστικά και μένει να φανεί το διάστημα της απουσίας του.
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
- Πόσα χρήματα κερδίζει ένας διαιτητής του… Λανουά: Οι διπλοί ορισμοί, το κόλπο με VAR-AVAR και οι αμοιβές


