Τι είπε ο Κύργιος για την επιστροφή του στο τένις
Ο Νικ Κύργιος μίλησε στο «the Australian Open Show» και αποκάλυψε τις σκέψεις του για την επιστροφή του στα γήπεδα και στα τουρνουά του τένις.
Ο Νίκος Κύργιος, σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και στα τουρνουά του τένις.
Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, που δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούνιο, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στο γόνατο και στον καρπό, αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στα γήπεδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύργιου
«Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω κανονικά στις προπονήσεις. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος να λάβω μέρος σε κάποιο τουρνουά. Δεν βιάζομαι. Θα το κάνω όταν θα είμαι απόλυτα έτοιμος.
Το πρώτο βήμα είναι να κρατήσω ξανά τη ρακέτα και να προπονηθώ με ένταση, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν», τόνισε σχετικά ο 28χρονος Κύργιος στο «the Australian Open Show».
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»

