Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύργιος: «Εάν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα πολύ να παίζω πια»

Κύργιος: «Εάν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα πολύ να παίζω πια»

Ο -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος τόνισε ότι είναι «εξαντλημένος» από τρεις επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Νικ Κύργιος σε δηλώσεις του τόνισε πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα ήθελε να παίζει πολύ τένις, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι «εξαντλημένος» από τρεις επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός τενίστας, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο και στην συνέχεια ανέβαλε την επιστροφή του στο Wimbledon, ένα τουρνουά στο οποίο ήταν φιναλίστ το 2022 εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς υπέστη ρήξη συνδέσμου στον καρπό.

Από το τουρνουά του Τόκιο τον Οκτώβριο του 2022 (ήττα στον προημιτελικό από τον Τέιλορ Φριτς), ο 28χρονος πρωταθλητής, έχει παίξει μόνο έναν αγώνα (ήττα τον Ιούνιο του 2023 στη Στουτγάρδη από τον Κινέζο Γιμπίνγκ Βου) και πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο Australian Open, που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, στην Μελβούρνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαι εξαντλημένος, κουρασμένος. Έπρεπε να υποβληθώ σε τρεις επεμβάσεις», τόνισε ο Κύργιος μιλώντας στο podcast «On Purpose with Jay Shetty» και πρόσθεσε: «Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά δεν θέλω να υποφέρω. Εάν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα να παίξω άλλο, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να συνεχίσω, έχω πολλά ακόμα να δώσω, αλλά δεν θέλω να παίζω πια. Όταν σηκώνομαι, δεν μπορώ να κάνω ένα βήμα χωρίς να πονέσω. Θέλω να παίξω μόνο για άλλα δύο χρόνια, να επιστρέψω στην κορυφή και να φύγω όταν θέλω. Δεν θα ήθελα να κάνω άλλη μια εγχείρηση ή κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι μπορώ να έχω δύο καλά χρόνια».

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024