Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν καλύτεροι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην ανωτερότητα που επέδειξε η ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη όσον αφορά την «μάχη» του τίτλου.
Αν και καλύτερος από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ και στο τέλος το «πλήρωσε» με την Ένωση να παίρνει την νίκη χάρη στο γκολ του Ελιάσον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ενώ σημείωσε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη όσον αφορά την «μάχη» του τίτλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να είχαμε σκοράρει. Είχαμε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν περισσότερο εύστοχοι. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του αλλά και τους παίκτες μας για την εμφάνιση τους».
Τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός απ’ αυτό το αποτέλεσμα;
«Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσεις τα δύο ημίχρονα θα δείτε πως ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δηλώσουμε πως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».
Ο Ολυμπιακός είναι στους «8» του Conference League και στο -8 από την πρώτη θέση, μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσει ξανά τους στόχους του;
«Προς το παρόν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης να κερδίσουμε και μετά έχουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας. Έχουμε δέκα μέρες μέχρι το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον τίτλο».
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!