Εφιάλτης για 43χρονη στο Χολαργό – Άντρας την συνόδευσε σπίτι και την βίασε
Η 43χρονη, φώναζε και αντιδρούσε και όταν ο δράστης αποχώρησε η ίδια αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη
Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε στις Αρχές 43χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την οποία 45χρονος άνδρας αφού τη συνόδευσε από μπαρ στο σπίτι της, μπήκε με τη βία μέσα και την βίασε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα το Σάββατο όταν η γυναίκα, ευρισκόμενη σε μπαρ του Χολαργού, ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ.
Τότε ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο διαμέρισμά της και η γυναίκα δέχθηκε.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα συμφώνησε και μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα, ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς της θέλησή της και κατόπιν τη βίασε.
Όπως κατέθεσε η 43χρονη, φώναζε και αντιδρούσε και όταν ο δράστης αποχώρησε η ίδια αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.
Ο 45χρονος αναζητήθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη, ενώ στην 43χρονη χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού.
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ

