Σάουθγκεϊτ: «Ο Μπέλινγκχαμ είναι ενοχλημένος με όσα έχουν συμβεί»
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ και την ψυχολογική κατάσταση του Άγγλου μέσου το τελευταίο διάστημα.
Στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον Άγγλο τεχνικό να στέκεται στην ψυχολογική κατάσταση του αστεριού της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο προπονητής των «τριών λιονταριών» τόνισε πως ο 20χρονος μέσος έχει επηρεαστεί αρκετά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τόσο με τους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά και για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:
«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εκείνον, με τους τραυματισμούς και την κόκκινη κάρτα και γι’ αυτό είναι κάπως ενοχλημένος.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι να τον έχουμε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο 20 χρονών. Η επιτυχία της ομάδας μας εξαρτάται από όλους τους παίκτες και όχι από έναν μόνο».
- Η επίσκεψη του Τραμπ στο Πεκίνο προγραμματίστηκε τελικά για τις 14 και 15 Μαΐου
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου

