Αρίνα Σαμπαλένκα μετά από την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ: «Δεν ήμασταν πια ζευγάρι»
Στην αποκάλυψη πως δεν ήταν πια ζευγάρι με τον Κοσταντιν Κολτσόφ ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγες ημέρες προχώρησε η Αρίνα Σαμπαλένκα.
Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την αυτοκτονία του Κοσταντίν Κολτσόφ είναι γεγονός.
Πιο συγκεκριμένα η 25χρονη τενίστρια μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προχώρησε στην αποκάλυψη πως είχε χωρίσει με τον παλαίμαχο αθλητή του χόκεϊ, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία και παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πια ζευγάρι, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο» έγραψε η Σαμπαλένκα το βράδυ της Τετάρτης (20/3).
Δείτε την ανάρτηση της
- Δένδιας για ενδεχόμενη κούρσα διαδοχής στη ΝΔ: Δεν θα αρνηθώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου αν αυτό απαιτηθεί
- ΠΑΣΟΚ: Σοβαρές αιχμές Ανδρουλάκη για ΝΔ και επίθεση στη δεξιά – Τι λέει για συγκυβέρνηση και συνέδριο
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους
- LIVE: Αναντολού Εφές– Ολυμπιακός
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές
- Κοινωνικοποίηση εκτός ίντερνετ: Πώς η συμμετοχή προστατεύει την ευημερία των νέων



