
Πάτρα: Η μητέρα εντόπισε το βρέφος νεκρό όταν πήγε να το ταΐσει – «Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας»
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός μωρού ενός έτους στην Πάτρα
Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι συγγενείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε διαμέρισμα στην Πάτρα το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεια, το άτυχο μωράκι βρήκε η μητέρα του, στις 6 το πρωί, όταν σηκώθηκε για να το ταΐσει.
Δυστυχώς όμως το βρέφος δεν αντιδρούσε, έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Συγγενείς κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού, που είχαν ως αποτέλεσμα κάθε μήνα να μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομειο για να το δουν οι γιατροί, χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται τι πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε.
Το παιδί ήταν μόλις ενός έτους, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

