Επέστρεψε στην εθνική Γερμανίας ο Τόνι Κρόος (pic)
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν συμπεριέλαβε τον Τόνι Κρόος στις κλήσεις του για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου με Γαλλία και Ολλανδία.
Ο Τόνι Κρόος θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην εθνική Γερμανίας, αφού το όνομά του βρέθηκε ξανά στις κλήσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τα φιλικά παιχνίδια με την Γαλλία (23/03) και την Ολλανδία (26/03).
Το γεγονός αυτό είχε γίνει ήδη γνωστό το προηγούμενο διάστημα, όμως η επιστροφή του 34χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης στα «πάντσερ» πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση των κλήσεων του ομοσπονδιακού προπονητή των Γερμανών.
Ο έμπειρος χαφ απουσίαζε από την εθνική του ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς μετά το Euro 2020, είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Ωστόσο, ο Τόνι Κρόος άλλαξε γνώμη και θα ενισχύσει την Γερμανία στο ερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην πατρίδα του.
Ο Κρόος έχει καταγράψει συνολικά 106 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα κι έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2014, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Βραζιλία.
Από εκεί και πέρα, ο Νάγκελσμαν κάλεσε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνει δοκιμές στα δύο επερχόμενα φιλικά παιχνίδια. Πρώτη κλήση στην εθνική Γερμανίας για τους Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς της Μπάγερν Μονάχου και Μαξιμίλαν Μπέιερ της Χόφενχαϊμ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Here we go! 🔥
Unsere 2⃣6⃣ für die Länderspiele gegen Frankreich 🇫🇷 und die Niederlande 🇳🇱! #dfbteam #FRAGER #GERNED pic.twitter.com/taOVVL47Gf— DFB-Team (@DFB_Team) March 14, 2024
- Κόκκινος συναγερμός και στη Φόρμουλα 1 λόγω Μέσης Ανατολής: Χάος στις πτήσεις πριν το αυστραλιανό γκραν πρι
- Ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ η Sky Express – Οι εναλλακτικές για το επιβατικό κοινό
- Επαφές Πιερρακάκη με φον ντερ Λάιεν, Λαγκάρντ και Κόστα με τις εξελίξεις στο Ιράν στο επίκεντρο
- «Καζάνι που βράζει» η Ρεάλ – Η νέα ήττα, τα νεύρα των παικτών και οι οπαδοί που ζητούν την παραίτηση του Πέρεθ
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική – Συνελήφθησαν τα αρχηγικά μέλη
- «Ήμουν ένα αθώο παιδί» – H ψυχική υγεία της Κριστίνα Άπλγκεϊτ επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά



