Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απόφαση πάρθηκε: «Αυτός είναι ο διάδοχος του Εμπαπέ»

Η απόφαση πάρθηκε: «Αυτός είναι ο διάδοχος του Εμπαπέ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mirror» η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση για τον διάδοχο του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η θέση του αθλητικού διευθυντή θ’ αλλάξει άμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα φύγει ο Τζον Μέρτοου, και η διοίκηση έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του. Τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Νταν Ασγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News» ο Ασγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 21 παίκτες, που είναι στη «μαύρη» λίστα του και μεταξύ αυτών βρίσκεται και τ’ όνομα του Μάρκους Ράσφορντ, καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» της Παρί Σεν Ζερμέν

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Daily Mirror» η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ το καλοκαίρι και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ για την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και προσφέρει στον διεθνή επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024