Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε: «Καλή τύχη στον Εμπαπέ…»

Λουίς Ενρίκε: «Καλή τύχη στον Εμπαπέ…»

Ο Λουίς Ενρίκε σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στη ζωή μετά τον Εμπαπέ.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ξεκαθαρίσει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα εποχή χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ και δικαιώθηκε βλέποντας την ομάδα του να μένει στο 2-2 στην έδρα της κόντρα στη μαχητική Ρεμς, για την 25η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Γάλλο σούπερ σταρ, που το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάστηκε όμως να τον ρίξει στο ματς στο 75′, αλλά και πάλι η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Μετά το ματς ο Ενρίκε ρωτήθηκε για την επιλογή του να μην έχει στην αρχική ενδεκάδα τον διεθνή άσο κι αυτός απλά τον αποχαιρέτησε και του ευχήθηκε καλή τύχη, φανερώνοντας για ακόμη μια φορά πως οι σχέσεις τους είναι κακές:

Η τοποθέτηση του Λουίς Ενρίκε

«Εύχομαι τα καλύτερα στον Εμπαπέ για το μέλλον του. Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και ακόμη περισσότερο ως άνθρωπος. Του εύχομαι από την καρδιά μου καλή τύχη», τόνισε σχετικά ο Ισπανός κόουτς, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο τον άφησε στον πάγκο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024