Η αλλαγή του Κιλιάν Εμπαπέ στο 65ο λεπτό της χθεσινής συνάντησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεν (1-1), ήταν προφανώς ένα από τα θέματα που κλήθηκε, από τους δημοσιογράφους, να σχολιάσει ο Λουίς Ενρίκε.
Ο Ισπανός προπονητής δικαιολόγησε την απόφαση λέγοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, στο τέλος του συμβολαίου του.
Αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Εμπαπέ και όλα δείχνουν ότι οδεύει προς Ρεάλ Μαδρίτης.
«Είναι πολύ απλό, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Κιλιάν. Όταν το κρίνω απαραίτητο, θα παίξει ή όχι, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές με τους παίκτες τους», τόνισε. «Θέλω όλοι οι βασικοί παίκτες αυτής της ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν να πιστεύουν ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό θέλω για τη φετινή και την επόμενη σεζόν», είπε, ζητώντας «μέγιστη ανταγωνιστικότητα για την επόμενη σεζόν». Ο Εμπαπέ αντικαταστάθηκε από τον Γκονσάλο Ράμος, έχοντας αποτύχει να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Πορτογάλος διεθνής πέτυχε την ισοφάριση στο 90’+7′, με εκτέλεση πέναλτι.
Σπουδαία χρονιά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει 32 γκολ και 7 ασίστ σε 32 αναμετρήσεις σε Γαλλία και Ευρώπη. Από αυτά τα 21 γκολ και οι 4 ασίστ είναι στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει 4 γκολ. 6 γκολ και 3 ασίστ στο Κύπελλο Γαλλίας και 1 γκολ στο Trophée des Champions.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ραζβάν Λουτσέσου στάθηκε στις απουσίες του ΠΑΟΚ, δεν θέλησε να μιλήσει για το πρωτάθλημα λόγω του τελικού Κυπέλλου και πρόσθεσε ότι η ΑΕΚ είχε αυτοπεποίθηση και ενέργεια
Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε «μέταλλο» στο πιο κρίσιμο σημείο και μετά τη νίκη της με 2-1 επί της την Άρσεναλ την πλησίασε στους 3 βαθμούς διαφορά. Συγκλονιστικές οι πέντε τελευταίες αγωνιστικές.