Συναγερμός σε σχολείο της Φλόριντα – Αναφορές για ένοπλο
Ισχυρή αστυνομική παρουσία
Συναγερμός έχει σημάνει σε λύκειο της Φλόριντα μετά από αναφορές για ενόπλους στο σχολείο.
Το γυμνάσιο Timber Creek στο Ορλάντο περιβάλλεται από ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς οι αναπληρωτές του σερίφη της κομητείας Όραντζ διεξάγουν μια «μεθοδική έρευνα» σε κάθε κτίριο.
«Το σχολείο έχει τεθεί σε lockdown και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν να μπαίνει ή έξω από την πανεπιστημιούπολη αυτή τη στιγμή», είπε το γραφείο του σερίφη στο X .
Omg! Lock down at timber creek high and captured this on my bike from my neighborhood! @TCHSWolves @WESH @news6wkmg @fox35orlando video taken at 9:57am. pic.twitter.com/0tBvHRPamr
— Patrick Cutter (@Patrick53623964) March 12, 2024
Μια εικόνα που φέρεται να είναι από τον συναγερμό προειδοποιούσε οποιονδήποτε βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη να «παραμείνει μέσα, να κλειδώσει τις πόρτες και τα παράθυρα».
«Εάν βρίσκεστε εκτός πανεπιστημιούπολης, παρακαλείστε να αποφύγετε να μπείτε μέσα μέχρι να αρθεί ο συναγερμός» έγραφε το μήνυμα.
Πλάνα έδειχναν μεγάλο αριθμό γονέων συγκεντρωμένων έξω από το σχολείο, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη.
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών





