Σοκ προκαλεί υπόθεση που χειρίζεται η αστυνομία στο Ρέθυμνο και αφορά μία ανήλικη από τη Βουλγαρία, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Το 14χρονο κορίτσι διαμένει, με τη βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της, και τον ρουμανικής υπηκοότητας πατριό της, στο Ρέθυμνο.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία

Συνελήφθησαν τρία ενήλικα άτομα ρουμανικής υπηκοότητας, τα οποία κατηγορούνται για σεξουαλική επαφή με το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr.

Η 14χρονη επισκέφτηκε με τη μητέρα της ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την περίοδό της. Εκείνος διαπίστωσε ότι κυοφορεί και μάλιστα βρίσκεται στον έβδομο μήνα και την παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Ακολούθως η ανήλικη με τη μητέρα της πήγαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί ανέλαβαν να την παρακολουθήσουν. Πριν μερικές ημέρες το γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Σχέση με δύο ενήλικες

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 14χρονη είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ενήλικες (τον 44χρονο και τον 48χρονο που συνελήφθησαν), οι οποίοι μάλιστα έχουν ομολογήσει πως όντως είχαν σεξουαλικές επαφές το 2022 και το 2023 με την ανήλικη και μάλιστα ήταν γνωστό στους γονείς της, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνελήφθη και ο 46χρονος πατριός της ανήλικης που, επίσης, κατηγορείται για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη.

Με την υπόθεση να οδηγείται στη Δικαιοσύνη και τους συλληφθέντες στον ανακριτή, ο ένας εκ των δύο (ο 48χρονος) φέρεται να έχει πει πως εάν διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι δικό του θα το αναγνωρίσει.