Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Στην ανακρίτρια η 15χρονη για συμπληρωματική κατάθεση

Υπόθεση βιασμού στο Ρέθυμνο: Στην ανακρίτρια η 15χρονη για συμπληρωματική κατάθεση

Οι κατηγορούμενοι έχουν πάρει προθεσμία και αναμένεται να καταθέσουν.

Αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Ρεθύμνου η 15χρονη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 15χρονη έχει ήδη στο παρελθόν μιλήσει στις αρχές ωστόσο την κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση.

Την ίδια ώρα, οι 11 κατηγορούμενοι έχουν πάρει προθεσμία και αναμένεται να καταθέσουν εντός της εβδομάδας ενώ ο 12ος εμπλεκόμενος, ο Πακιστανός που φέρεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση, είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλα αδικήματα.

Η υπόθεση

Όπως αναφέρει το cretapost, η 15χρονη το 2022 και το 2023 είχε βιαστεί τέσσερις φορές ενώ σε βάρος της είχαν ασελγήσει αρκετοί νεαροί – κυρίως – άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί. Στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών, ένας 38χρονος Πακιστανός.

Ο Πακιστανός έχει ήδη συλληφθεί ενώ ο ίδιος είναι στη φυλακή για διαφορετική υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο 38χρονος εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόταν στον Μυλοπόταμο και εργαζόταν για τον 50χρονο πατέρα της κοπέλας.

Η ανώνυμη καταγγελία

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες. Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Η αυτοκτονία του πατέρα

Αρχές του Ιανουαρίου πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι όπου μένει η 15χρονη μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της. Όπως αναφέρουν συγγενείς του 50χρονου άνδρα, τότε είναι η στιγμή που ο πατέρας μαθαίνει τι έχει συμβεί.

Ο ίδιος, μην μπορώντας να το αντέξει, έφυγε από το σπίτι του πήγε και αγόρασε μία φιάλη υγραερίου και πήγε σε ένα απόμερο μέρος με το αυτοκίνητό του. Λίγες ημέρες αργότερα, και μετά την δήλωση της εξαφάνισής του, εντοπίζεται στη θέση του οδηγού έχοντας δίπλα του ανοιχτή τη φιάλη του υγραερίου με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024