Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο: «Συνάντησα δύο φορές τη 14χρονη, υπήρχε φλερτ» λέει κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας

Ρέθυμνο: «Συνάντησα δύο φορές τη 14χρονη, υπήρχε φλερτ» λέει κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας

Ωστόσο, ο 23χρονος άνδρας αρνήθηκε όσα του αποδίδονται - Αιχμές για τη μητέρα της 14χρονης άφησε συγγενής του πατέρα της

Ένας από τους κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε με το κορίτσι και ότι υπήρχε φλερτ και συναντήσεις μαζί της, παρ’ όλα αυτά  αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

«Επικοινωνούσαμε μέσω Instagram. Είχαμε ανταλλάξει μηνύματα καμιά δεκαριά φορές», λέει ο ίδιος και προσθέτει: Μιλούσαμε, υπήρξε φλερτ και συναντηθήκαμε δύο φορές. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται. Περιμένω να καταθέσω στη δικαιοσύνη» λέει ο 23χρονος.

Οι άνδρες που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκμετάλλευσης της 14χρονης της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα

Το κουβάρι της φρίκης που βίωνε η 15χρονη σήμερα κοπέλα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ξετυλίχτηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία.

Στα 14 της χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άντρες, εκ των οποίων ο ένας, 38χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Οι υπόλοιποι 11 άνδρες θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών την επόμενη εβδομάδα.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι»

Η 14χρονη έχει δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσει στα ίχνη όσων εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ τη Δευτέρα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες δεν της έδιναν χρήματα, αλλά της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα.

Mακρινή συγγενής του πατέρα της ανέφερε στο MEGA ότι μόλις έγινε γνωστή η φρικιαστική αυτή υπόθεση, η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα, ενώ άφησε αιχμές για τη μητέρα της 14χρονης.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυναντόν να μην γνώριζε η μαμά;», αναρωτήθηκε.

Ακόμη, ανέφερε πως η μητέρα της 14χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024